Nyílászáró- és hőszigetelőanyag-üzemet adtak át Szegeden

A Bodrogi Bau Kft. új üzeme több mint egymilliárd forintból valósult meg, melyből csaknem 500 millió forintot uniós támogatásból finanszíroztak.

Az 1996-ban alakult vállalkozás korábban hőszigetelőanyagok, alumínium nyílászárók és szerkezetek kereskedelemével, beépítésével foglalkozott. A gazdasági környezet változása tette lehetővé, hogy a cégcsoport szegedi telephelyén egyéves fejlesztéssel e termékek gyártóbázisát is kialakítsa. Az üzem két korábban üresen álló, 1200 négyzetméteres alapterületű, a projekt részeként felújított csarnokban kapott helyet, ahol teljes kapacitás mellett 40-50 alkalmazott dolgozik majd.

 

Nyílászáró- és hőszigetelőanyag-üzemet adtak át Szegeden

 Átadták a Bodrogi Bau Kft. szegedi nyílászáró és hőszigetelőanyag-üzemét

 

A hőszigetelőanyagokat hazai piacon fogják forgalmazni, az alumínium nyílászárók és szerkezetek egy részét pedig exportálják, főként Ausztriába és Németországba. A Bodrogi Bau cégcsoport építőipari kivitelezéssel, építőanyag kereskedelemmel, tervezéssel, ingatlan-beruházási, -forgalmazási, -eladási, -kezelési tevékenységgel foglalkozik. Tulajdonosként asztalosüzemet működtet, a vállalkozás tagja és résztulajdonosa az Új Ház Csoport országos építőanyag beszerző és értékesítő hálózatnak.
 

MTI/T.D.