Több milliárd forintos fejlesztés indul

A Goodwill Pharma Zrt. több mint 3 milliárd forintos projektet jelentett be, amelyet Szegeden valósítanak meg. 

Mintegy 3 és fél milliárd forintból hajt végre kapacitásbővítést Szegeden a Goodwill Pharma Zrt. A vállalat teljes mértékben magyar vállalkozásként működik és pont az idén lesznek 25 évesek. A céget két szegedi orvos alapította, akik a gyógyításnak szentelték a vállalatot. 

A vállalat célja, hogy magas minőségű, gyógyító hatással bíró termékeket fejlesszenek. A gyógyszerek mellett étrend kiegészítő készítményeket is gyártanak. Ugyan Szegedről indult el a cég útja, de mára már nemzetközi szereplővé váltak, hiszen több országban is értékesítenek termékeket. 

pharma_torzs

Jelentős gyógyszerfejlesztés a városban

A jelenlegi szegedi bővítés olyan nagyvonalú lesz, hogy több helyszínt is érint. A vállalat fő irodaházát átköltöztetik egy nagyobb épületbe, tovább bővítik az egyik üzemet, illetve a mostani cégközpontot teljes mértékben átalakítják, hogy az más célokat szolgáljon. 

A Goodwill Pharma Zrt. az innováció részeként egy olyan berendezést is megvásárol, amelynek eredményeképp adott idő alatt kétszer annyi terméket tudnak gyártani, mint jelenleg. A beruházás várhatóan 2 évig tart. 

Forrás: MTI
CS.SZ.