SZTE Innovációs Ökoszisztéma projekt pályázata

A Szegedi Tudományegyetem az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma projekt keretében hirdette meg a Proof of Concept Alap pályázatot.

A meghirdetett pályázat támogatója  a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal. Céljuk, hogy a Szegedi Tudományegyetemen létrejött technológiák piaci hasznosítását elősegítse a bérek vagy az igénybe vett szolgáltatások költségeinek támogatásával. Ezen támogatás kétféle lehet, szakmai vagy pénzbeli: stratégiai kidolgozásokban segít, valamint lehetőséget ad arra, hogy az adott technológia a jelenlegi megoldásoknál gyorsabban jusson el egy magasabb fejlesztési szintre.
 
A pályázatot kifejezetten a Szegedi Tudományegyetem keretein belül zajlik, hiszen pályázati lehetősége csak az egyetemen kutatóknak és oktatóknak van. A projektet 5-7 héten belül kell megvalósítaniuk. Összesen 27 millió forintos keretből kell gazdálkodniuk, valamint egy projektre maximum 9 millió használható fel.
 
A pályázatra való jelentkezés kétlépcsős.
 
 
Kétlépcsős jelentkezés van, szeptember 9-ig a jelentkezőknek ki kell tölteniuk a Regisztrációs lapot. A projektet a Szegedi Tudományegyetem Innovációs Bizottsága “előminősíti”. A második körben a Pályázati adatlapot és mellékleteit nyújthatják be, október 31-ig, ám ezt csak a sikeres előminősítés esetén tehetik meg a pályázók.
 
Forrás: inno.u-szeged.hu
Kép forrása: pixabay.com - Jogtiszta fotó.
A kép illusztráció.
H.A.