Napokon belül kezdődik a Szegedi Ifjúsági Napok

Augusztus 25-én, szerdán kezdődik az idei Szegedi Ifjúsági Napok, amely az ország legnagyobb nyárzáró fesztiválja. 

Augusztus 25-én megnyitja kapuit Magyarország legnépszerűbb nyárzáró fesztivál-sorozata, a Szegedi Ifjúsági Napok. Az idei fesztivál augusztus 29-ig, az azvasárnapig tart. A szegedi fesztiválra a belépők a tavalyi árakon lettek meghirdetve.  

Az 5 napos fesztiválon közel 200 fellépő lép majd a színpadra. Összesen 6 helyszínen folyhatnak egyszerre a fellépők előadásai, hiszen a Borsodi Nagyszínpad és a Pepsi Nagyszínpad mellett lesznek koncertek a Bomba Stage-en, a Rádió 88 Szülinapi Arénában, a Fonó-Hangfoglalóban, valamint a Borsodi Maláta bárban.

szin_torzs

A tavalyi fesztivál ugyan elmaradt, az idei azonban 1 nappal hosszabb lesz a megszokottnál


A fesztiválon fellép többek között Majka & Curtis, a Halott Pénz, a Tankcsapda, a Wellhello, Rúzsa Magdi és az Irie Maffia is. A programok keretein belül nem csak a hazai szakma legnépszerűbb előadóit hallgathatják meg a résztvevők, hanem számos feltörekvő tehetséget is. 

A Szegedi Ifjúsági Napok szervezői az idei évben is kiemelt hangsúlyt fektetnek a környezettudatos szemléletmódra, ezért a résztvevők repoharakat vásárolhatnak, amelyeket vagy visszaválthatnak, vagy hazavihetnek mint emlék.  

Forrás és képek: SZIN, Csodálatos Magyarország
CS.SZ.