Egyedi póló életünk legfontosabb eseményéhez

Az egyedi mintás termékek már évtizedek óta igen népszerűek. Először zenekarok és cégek készítettek ilyen felsőket. Akik ezeket a pólókat viselik azzal a márka iránti hűségét, illetve az együttes iránti elköteleződésüket akarják kimutatni. Napjainkban a saját fotóval, illetve egyéni mintával díszített pólók is nagyon kedveltek.

 

A póló nyomással foglalkozó cégek készítenek saját dizájn alapján is ruhaneműt, de akár a mi kívánságainkat, ötleteinket is szívesen megjelenítik. A poénos feliratok mellett a saját fotókkal díszített felsők is menők születésnapra, névnapra, vagy csak úgy, kedveskedés gyanánt. Van viszont egy esemény, mely mindenki számára az egyik legnagyobb családi ünnep, és ugyan nem gondolnánk, de amire egyre többen választják ezeket a ruhákat, kellékként, vagy ajándék gyanánt. Ez az esküvő és az előtte tartott lány-, illetve legénybúcsú. Talán nem közismert, hogy mennyien keresik és választják ezeket a termékeket ebből az alkalomból.

 

A kötelező bulikellék

 

A búcsú bulik alkalmával viselt egyforma, egyedi pólók az összetartozást jelképezik. A bulizó lányok és fiúk csapatáról így már messziről látható, mit is ünnepelnek. A minta lehet vicces, vagy kicsit pikáns, de akár fényképes is, melyen az ifjú pár szerepel. Közös motívummal nyomott pólót adhatunk nászajándékba is, mely örök emlék marad a friss házasoknak, vagy kaphatja a násznép is, köszönőajándék gyanánt. Rengeteg lehetőség van az alkalomhoz illő, legtökéletesebb minta kiválasztására, de ha nem találjuk meg a megfelelőt, akkor pólótervezővel elkészíthetjük saját grafikánkat. Saját stílusunk szerint és pólónyomtató segítségével pillanatok alatt kész is. Ez a póló garantáltan mindenki számára örök emlék marad.

 

Leánybúcsús póló: „Bulizni jöttem és vigyázni a menyasszonyra

 

A viccestől a pikírtig 

 

Vannak kedvelt témák, melyek megjelennek a szövegben. Ilyen az „utolsó szabad éjszaka” vagy az „engedélyezett elhajlás” és a „lerészegedés folyamatban”. Ezek főleg a legénybúcsú pólóin találhatóak. Vannak lányok is, akik hasonló pólókban nyomják végig az utolsó szabad estét, de ők sokszor választanak finomabb feliratokat. 

 

Az ünneplők pólóját kiválaszthatjuk úgy, hogy külön van az ünnepelt személynek egy saját motívum. „Mindig légy önmagad, kivéve, ha lehetsz menyasszony, mert akkor inkább legyél menyasszony” vagy „Szabadságom utolsó estéje – vőlegény” és a társaság többi tagjának pedig egységes, „Bulizni jöttem és vigyázni a menyasszonyra” vagy „Támogatjuk a Vőlegény minden döntését, akár sört dönt le, akár nőt” írással ellátott. Ezek a feliratok tükrözik az önfeledt búcsú pillanatait, a nagy napra való készülődés emlékeit, és évek múlva mosolyt csalnak az arcukra, ha a ruhadarab a kezünkbe kerül.