A Deja Vu Fesztivállal indul a szegedi fesztiválszezon

Új dátummal ugyan, de idén is a Deja Vu Fesztivál nyitja majd Szegeden a fesztiválszezont. A fesztivált 2021. augusztus 5-6-7-én rendezik meg. 

A nagy bejelentés a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán történt meg, ahol nem csak az új dátumot, de új fellépőket is bejelentettek. A fesztivál szervezői az eseményt idén augusztus 5-6-7-re rakták, a helyszín pedig idén is az Újszegedi Partfürdő és Kemping lesz.

A Deja Vu Fesztivál igazgatója elárulta, hogy hónapok, de inkább már évek óta azon dolgoznak a többi szervezővel, hogy idén már meg tudják tartani Magyarország egyetlen 3 napos retro fesztiválját, amelyre egyébként az ország egész részéről, Soprontól-Debrecenig mindenfelől érkeznek érdeklődők és bulizni, kikapcsolódni vágyók. 

A fesztiváligazgató kifejtette továbbá az elmúlt időszak viszontagságait is: “2020 a várakozás, 2021 az alkalmazkodás éve volt számunkra, hiszen az elmúlt 10 hónapban már készült A, B, C és ZS tervünk is a fesztivállal kapcsolatban. De nem adtuk fel, hiszen számunkra a legfontosabb a közönségünk, azaz Ti vagytok! Számos környezettudatos újítással, REpohárral, érintésmentes fizetőrendszer kialakításával és vadiúj helyszínekkel is készülünk a nagy visszatérő bulira.”

szeged_dejavu

A fesztiválra az Early Bird Bérleteket már elkezdték árusítani

A Deja Vu Fesztivál hivatalos Facebook-oldala olyan új fellépőket is bejelentett ez alkalomból, akiket eddig a szegedi közönség még soha sem láthatott. Olyan nemzetközi világsztárok érkeznek a nagyszínpadra mint például Basshunter, Groove Coverage, Danzel, Cascada, vagy Whigfield. 

A teljes fellépő listáról, a programokról és a jegyekről a fesztivál hivatalos honlapja ad bővebb tájékoztatást. 

Forrás: Deja Vu Fesztivál Facebook-oldala
CS.SZ.