Nagy beruházás lesz Kisteleken

Mintegy hatszázmillió forintból fejleszti a Csongrád-Csanád megyei kisteleki üzemét az Indupro Kft. A beruházás során új berendezéseket vásárol a cég, amelynek eredményeképp nemcsak a bevételeit növelné, hanem terjeszkedne is. 

A csaknem hatszázmillió forintos beruházás felét támogatásokból finanszírozza a vállalat. A kisteleki üzem kapacitásának bővítése kulcsfontosságú a vállalat jövőjét tekintve. A cég hosszútávon bevételeit növelné, de exportra is többet szán termékeiből a fejlesztéseket követően, valamint a piacon is nagyobb szerephez jutnának.

 

Hegesztői munka

Hegesztői munka


A beruházás komplex eszközbeszerzést is lefed, a cég egyedileg tervezett lézer hegesztett alkatrészek kis és nagy szériás gyártására alkalmas berendezéseket telepít. Lézerhegesztő ipari robot is helyet kap a repertoárban, amellyel modernizálhatják a gyártási folyamatokat. Sokkal hatékonyabban tudnak ezek segítségével egyedi megrendelést teljesíteni a vállalatnál.  


Indupro Kft. kisteleki üzeme a vállalat központja. Háromdimenziós fémmegmunkálással foglalkoznak, a cég egyedülálló gépparkjának köszönhetően képes a legkifinomultabb lézeres bérmunkaigényeket is kielégíteni. Főként az autó- és elektronikaipar és az orvosi műszergyártás piacán tevékenykedő vállalatok esetében képes erre.  

 

M. A. 

Forrás: mti