Még több matrica kerül ki az RRE-Szeged üzeméből

Kapacitásbővítést hajtott végre az RRE-Szeged Nyomdaipari Kft., melynek köszönhetően rugalmasabb kiszolgálásban részesítheti ügyfeleit a matricákat nyomtató cég. 

A fejlesztésekre 400 millió forintot költöttek, és az Európai Unió is támogatta a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretén belül.

A magyar tulajdonú RRE-Szeged gyártja többek közt a jól ismert Pick szalámi matricáit is. 1991-ben nyitotta meg a cég kapuit, azóta is tekercses és íves kivitelű öntapadós címkék, valamint hajlékony falú csomagolóanyagok gyártásával foglalkoznak. Ezen belül nyomják az öntapadós címkéket élelmiszeripari, vegyipari, gyógyszeripari cégek, valamint logisztikai vállalkozások termékeire.  

 

Élelmiszeripari termékek címkéit is nyomtatják

Élelmiszeripari termékek címkéit is nyomtatják

 

A jelenlegi beruházással nagy értékű berendezéseket vásárolnak és helyeznek üzembe. Az új gépsoruk síkszitával működik, amely sokkal költséghatékonyabb megoldás. Nagy tételben és kedvezőbb árakon tudják majd elkészíteni a nyomtatásokat. A cég megrendelői általában kisebb tételben rendelnek tőlük - ez 10 ezres nagyságrendet jelent. Ennek legfőbb oka, hogy a megrendelők termékei és csomagolásai viszonylag gyorsan megújulnak. Az ő igényeik könnyebb kielégítése miatt tehát elengedhetetlen volt e beruházás.  

 

 

M. A. 

Forrás:mti

Fotó: rre.hu