Jelentős útfejlesztések indulnak a megyében

A kormány határozata alapján jelentős útfejlesztések indulnak a közeljövőben Csongrád megyében - jelentette be a Facebook-oldalán Farkas Sándor, Szentes és térségének országgyűlési képviselője.

Több komolyabb útfejlesztést is bejelentett Farkas Sándor, Szentes és térségének országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán. A kormány határozata alapján nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű fejlesztésnek nevezte a képviselő a főutak megújítását: 

Megújul a 45-ös főút Kunszentmárton és Hódmezővásárhely között, megújul továbbá a 451-es út Kiskunfélegyháza és Szentes között, valamint megújításra kerül a 4405-06-os út is a Szentes-Derekegyház-Nagymágocs-Orosháza vonalon - derült ki a képviselő által feltöltött képről. 

utfejlesztes_csongrad

Szentes és térsége az új utak mellett, új hidat, kerékpárutakat és csomópontot is kap

A képviselő több bejelentéssel is szolgált még az útfelújításokon kívül: elárulta, hogy az M5-ös autópálya csengelei csomópontja is megfog valósulni, mégpedig a lehető leggyorsabban, köszönhetően annak, hogy ezt is kiemelt jelentőségű beruházásnak minősítette a kormány. 

Továbbá Szentesen a Kiss Zsigmond utcai Kurca-híd, valamint a hozzá kapcsolódó létesítmények megvalósítása is kiemelt jelentőségű fejlesztés keretein belül jön létre. A képviselő a kerékpárkedvelőknek is kedvezett a legfrissebb bejelentésével: A térség eddigi legnagyobb kerékpárút fejlesztése indulhat el hamarosan. 

Forrás: Farkas Sándor hivatalos Facebook-oldala
Képeink illusztrációk.

CS.SZ.