Tökéletes választás: használt autók Németországból

A használt autó vásárlás igen népszerű manapság, főleg Magyarországon, ahol csupán kevesek engedhetik meg maguknak, hogy a szalonból hozzák ki, vadonatúj gépjárművüket. A használt autó árak idehaza elég széles skálán mozognak, hiszen sokáig értéktartó járművek esetén sem esik drasztikus mértékben a vételi ára egy minőségi autónak.

A legnépszerűbb autómárkák amelyeket legszívesebben vásárolnak a magyarok, az Audi, a BMW, a Citroën, a Fiat, a Ford, a Mercedes, a Nissan, az Opel, a Peugeot, a Renault, a Škoda, a Toyota, a Volvo és a Volkswagen.

Jellemzően 1 millió Forint az az összeg, amit általában egy használt autóra szánnak a vásárlók, de nagyon sokan még ennyit sem tudnak érte kiadni, ezért számukra a kisebb költségű, öregebb, városi autók jelentik a megoldást. A paletta szerencsére igen széles és bőséges a kínálat a használtautó kereskedésekben is. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy hogyan jut el a használt autó kereskedésbe a jármű.

Pedig nem csak Magyarországról, hanem számos más európai országból is importálják a kereskedők használt autóikat. A legnépszerűbb használtautó import ország Németország hiszen innen mindig minőségi, megbízható és rendkívül kedvező árú járműveket lehet beszerezni. Ezenkívül persze vásárolhatnak Belgiumból, Franciaországból, Olaszországból, Spanyolországból vagy éppen Hollandiából is.

Licitáljunk németországi használtautókra online!
A német minőség garancia egy autó állapotára, még akkor is ha az történetesen egy használt gépjármű. Éppen ezért, a hazai használtautó kereskedők előszeretettel használják, a már magyar nyelven is elérhető carsontheweb.com online aukciós webportált, ahol nemzetközi szinten szerezhetik be legújabb használt járműveiket.

A Németországból is előszeretettel importált autók többsége megtalálható ezen a portálon, de sokkal jobb minőségben, mint azt bárhol máshol keresnénk. A portál ugyanis kizárólag megbízható nagy cégekkel, leellenőrzött forrásokkal dolgozik együtt. Eladóik között megtalálhatóak nagy céges autós flotta tulajdonosok, autószalonok, autókölcsönzők és lízing cégek is.

Az oldal letisztult felületén, magyar nyelven tudunk böngészni a naponta legalább 2000 használt autót kínáló aukció rengetegből, ahol nem csak személygépjárművekre, hanem motorbiciklikre, teherautókra és sérült járművekre is leadhatjuk ajánlatunkat. A mobiltelefonos alkalmazás segítségével pedig nyomon követhetjük licitjeink állását és az új aukciókról is értesülhetünk időben.

Már Android és iOS okostelefonokkal is böngészhetünk a használtautó kínálat között!
A nemzetközi piacon fellelhető több ezer használtautó kínálat között nézelődhetünk vagy szűrhetünk olyan feltételek szerint mint a járművek állapota, kora, márkája, típusa, fajtája, kialakítása, ára és persze származási helye.

Így pár kattintással meg találhatjuk azt a Németországi használtautót amit szeretnénk itthon majd jövedelmező áron tovább értékesíteni. A portál fontos alapszabálya, hogy csak is ellenőrzött cégekkel dolgozik együtt, így csak is megbízható cégektől vásárolhatunk és csak is vállalkozással rendelkező használtautó kereskedők vásárolhatnak rajta keresztül.

Az online licitálás még sosem volt ilyen egyszerű és gyors, ráadásul egy jó ajánlatról sem kell lemondanunk, ha magunkkal visszük a COTW applikációjával felszerelt okostelefonunkat, ami minden fontosabb dologról értesít majd bennünket. A CarsOnTheWeb olyan felületet kínál a magyar kereskedőknek, amellyel könnyebbé tehetik a németországi vagy más külföldi használtautó beszerzéseiket és maximalizálhatják bevételeiket.