H I R D E T É S

Szeged Vezető Hír

Kondiparkot adtak át Kiskundorozsmán

Kondiparkot adtak át Kiskundorozsmán

A kiskundorozsmai Tyúkegylet nevű baráti társaság még két évvel kezelőtt kereste fel Lauer István és Mihálffy Béla önkormányzati képviselőket azzal a kéréssel, hogy a Jerney János Általános Iskola közvetlen közelében lévő parkba kondigépeket telepítsenek. A beruházás megvalósult.

 
Két évvel ezelőtt a Tyúkegylet is elkezdett gyűjteni a beruházásra, az összegyűlt egymillió forintot pedig a képviselők saját keretükből megdupláztak. A Málna utca és Jerney utcák által határolt területen megvalósult kondipark átadásán Lauer István hangsúlyozta: a dorozsmaiak mindig összefognak, ha jó ügyekről van szó.
 
 
Kondiparkot adtak át Kiskundorozsmán - forrás: szeged.hu

A képviselők bejelentették, hogy további két dorozsmai köztérre is kondiparkot fognak telepíteni

 

Mihálffy Béla, önkormányzati képviselő bejelentette, hogy a fejlesztés nem áll meg, hiszen kiépítik a közvilágítást, és ivókutat telepítenek majd. A kondipark mellett található játszóteren elsődlegesen mászásra és nyújtózkodásra van lehetőség, ám a helyi iskolások legnagyobb örömére, immár további mozgásfajtákra is lehetőség nyílt. A képviselők azt is bejelentették, hogy további két dorozsmai köztérre is kondiparkot fognak telepíteni.

 

/T.D.