H I R D E T É S

Szeged hírek

Több ezer középiskolást várt az SZTE

Több ezer középiskolást várt az SZTE

A Szegedi Tudományegyetem nyílt napot tartott a József Attila Tanulmányi és Információs Központban, melyre több ezer középiskolás látogatott el, hogy megtekintsék a képzési kiállítást, pályaorientációs tesztet töltsenek ki, valamint a karokat és szolgáltatásokat bemutató előadásokat hallgassanak meg.

Az SZTE a közelmúltban megjelent hazai rangsorok szerint a továbbra is a legjobb vidéki felsőoktatási intézmények közé tartozik. A nyílt nap kiállításán az érdeklődők a karok képviselőinek tehették fel kérdéseiket, valamint két helyszínen óránként kari tájékoztató előadásokon ismerhették meg mélyebben az egyetem képzési kínálatát.

 

A Szegedi Tudományegyetem nyílt napot tartott

Az SZTE 12 kara és Tanárképző Központja több mint 380 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulók számára

 

Bemutatták a hallgatóknak nyújtott szolgáltatásokat, a kollégiumokat és a nemzetközi ösztöndíj-lehetőségekről is tájékozódhattak a továbbtanulás előtt álló fiatalok. A diákok mellett a középiskolai vezetők, osztályfőnökök, pályaválasztási tanácsadók és minden érdeklődő szaktanár is részletes információkat kapott az egyetemi képzésekről. Az SZTE 12 kara és Tanárképző Központja több mint 380 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás tagozaton.

 

MTI/T.D