H I R D E T É S

Szeged hírek

In-Management – ingatlan bérlés egyszerűen

In-Management – ingatlan bérlés egyszerűen

A tökéletes irodát keresi? Raktárhelyiséget bérelne? Az ideális logisztikai központ vagy üzlethelység után kutat? Az In-Management ingatlan kereső adatbázisa letisztult, átlátható, gyors segítséget nyújt.

Megtalálni az ideális iroda- vagy raktárhelyiséget, mely cégünk, vállalkozásunk székhelyét adja, nem kis kihívás. A kínálatban bizony könnyű elveszni, ha nincsenek határozott elképzeléseink a keresett ingatlanról. Az első és legfontosabb lépés ilyenkor átgondolni preferenciáinkat.

 

Hol keresünk ingatlant? Városközpont, vagy inkább külterület preferált? Otthonos, kisebb helyiséget szeretnénk, vagy cégünk profiljával jobban egyezik például egy modern irodaház egyik szeglete? Költséghatékony megoldást keresünk, vagy impozáns, futurisztikus komplexumot? Mekkora a számunkra ideális ingatlan mérete? Számos kérdés, melyet érdemes átgondolnunk, mielőtt ingatlan bérlésére adjuk fejünket.

 

A megfelelő ingatlan kiválasztásánál hathatós segítséget nyújtanak az ingatlan kereső adatbázisok.

 

Az In-Management ingatlan kereső adatbázis

 

Az ingatlan keresési folyamatot jelentősen megkönnyíti az átlátható ingatlan kereső adatbázis. Az In-Management oldalán térképes kereső segítségével szűkíthetjük az opciókat a preferált területre. A kereső felületén választhatunk, hogy eladó vagy kiadó ingatlant szeretnénk, eldönthetjük, hogy mekkora alapterület számunkra az ideális, és természetesen leszűkíthetjük a találatok számát aszerint is, hogy irodát, raktárhelyiséget, logisztikai központot, vagy például kereskedelmi egységet szeretnénk-e bérbe venni.

 

Iroda bérlés es preferenciáink

 

A további, számunkra fontos paramétereket pedig a részletes keresési opcióknál választhatjuk ki.

 

Akár irodát, akár raktárhelyiséget keresünk, fontos szempont a parkolás kérdése. Van szükségünk saját parkolókra, vendégparkolóra, esetleg olyan létszámú ügyfélkörrel rendelkezünk, hogy a díjmentes parkoló övezet lenne ideális az ingatlan közelében? Igény esetén szűrhetjük a találati listát például kerékpártárolóval rendelkező ingatlanokra is, hiszen manapság egyre többen választják a közlekedés e módját a munkába jutás eszközéül.

 

Mennyire központi kérdés a biztonság? Szeretnénk kártyás beléptető rendszert, 24 órás portaszolgálatot, vagy videókamerás megfigyelőrendszert?

 

Preferálnánk esetleg belső udvart, éttermet, kávézót, edzőtermet, közösségi teret az épületben, mely a dolgozók munkaidőn kívüli kikapcsolódását segítené?

 

Ez, és ezekhez hasonló paraméterek által szűkíthetjük a találatokat, ezáltal gyakorlatilag pillanatok alatt a preferenciáknak megfelelő találati listát böngészhetjük, releváns ingatlanokkal.