H I R D E T É S

Szeged hírek

Hölgyek, és urak is egyaránt találhatnak itt álláslehetőséget!

Hölgyek, és urak is egyaránt találhatnak itt álláslehetőséget!

Mindenki arra törekszik, hogy életéből kihozza a legtöbbet, illetve azt csinálja, amit igazán szeret. A harmónia, és a kiegyensúlyozottság nagyon fontos egy ember életében, hiszen ezáltal lehet egészséges, és problémamentes életet élni.

A stressz már meghatározó része napjainknak. Előfordulhatnak helyzetek, amikor helyt kell állni az élet számos területén, és ezek a próbatételek kimeríthetik az embert fizikailag, és lelkileg is. Ilyenkor ajánlatos egy kicsit megállni, és relaxálni. Hogyan is lehet kikapcsolódni? Rengeteg módja van a pihenésnek.

 

Lehet akár otthon egy könyv társaságában, de el is lehet utazni akár a Dél-Alföldre is. Az ország déli részén van egy város, amelyet érdemes lehet meglátogatni kikapcsolódás gyanánt, hiszen sok mindenről. híres. Ha meghallja azt, hogy Pick szalámi, akkor kitalálja, hogy melyik városról lehet szó? Így van, ez a város Szeged, ami egyben idegenforgalmi, és turisztikai központ is.

 

A kultúra fellegváraként is szokás emlegetni, hiszen megtekinthető itt a Somogyi-könyvtár, a Szerb templom, a Móra Ferenc Múzeum, a Szegedi Nemzeti Színház, a Pick szalámi, és szegedi paprika múzeum, és még sorolhatnánk. Ha felkeltették érdeklődését a leírtak, és ha ellátogat a városba, legelső helyszínnek ajánlatos felkeresni az illetékes Tourinform irodát, és beszerezni a legkülönfélébb prospektusanyagokat, valamint egy térképet is.

 

A városban egyébként számos rendezvény kerül megrendezésre évről-évre, amelyeken részt lehet venni. Szegednek az egyik leghíresebb rendezvénye a bornapok, ahol a látogató részt vehet egy igazi borgasztronómiai fesztiválon, amelyet a legízletesebb falatok egészítenek ki.

 

Akik munkát keresnek, azok a SzegedAllas.hu oldalon találhatnak akár rész, de teljes munkaidős állást is. Különösképpen nyáron a rendezvényszervezőknek elkél a segítség. A fizikai munka leginkább a férfiaknak kedvez. A munkakörök közé tartozhat a különböző tárgyak, asztalok, székek szállítása majd lepakolása a megadott helyszínre. Egy jó rendezvény semmit sem ér, zene nélkül. Erről is gondoskodni kell, hiszen a jó hangulatot meg kell alapozni. A megfelelő hangtechnikát csakis egy szakember tudja biztosítani. Továbbá a rendezvényeken részt lehet venni nyereményjátékokon is.

 

Azért, hogy a játék zökkenőmentesen megvalósuljon, a fesztiválokra kereshetnek hostesseket is, ami a hölgyeknek szól. Egy jó hostess ismertetőjegyei közé tartozik a közvetlenség, nyitottság, a kreativitás, valamint a gyors munkavégzés. Mielőtt megpályázunk egy álláshirdetést, nagyon alaposan olvassuk el, mit vár el tőlünk az adott vállalat. Hazudni egyáltalán nem érdemes, hiszen előbb vagy utóbb, de úgyis kiderülnek a dolgok. Egyet megemlítve, például, hogy nincs meg a megfelelő képzettségünk.

 

A legtöbb munkaadónak nagyon fontos az, hogy legyen a munkavállalónak kellő tapasztalata az adott munkatéren. A tanulmányok, mint tudjuk nagyon fontosak, de ami igazán mérvadó, az a több éves tapasztalat. Napjainkban sajnos a legtöbb vállalat egyrészt nem alkalmazza a pályakezdőket, mondván nincs elég tapasztalatuk. Másrészt viszont egy komolyabb munkakör elsajátítása időt, és türelmet igényel.

 

A cégek viszont nem vesződnek a betaníttatással. A tapasztalatot így tehát érdemes minél előbb elsajátítani, lehetőleg már a tanulmányok, vagy a gyakorlati idő alatt.

 

Honlapunkon megannyi álláslehetőség közül lehet még válogatni, azonban ha rögtön szeretne értesülni a legújabb álláshirdetésekről, látogassa meg a www.facebook.com/SzegedAllas