H I R D E T É S

Szeged hírek

Állásbörze a szegedi egyetemen

Állásbörze a szegedi egyetemen

Október 11-én a Szegedi Tudományegyetem állásbörzéjén több mint hatvan kiállító, helyi és regionális cégek, multinacionális vállalatok, munkaerő-közvetítők, tanácsadók és civil szervezetek mutatkoznak be.

Ez a régió legnagyobb álláskeresési fóruma, melyre hallgatókat, diplomásokat és szakmai tapasztalattal rendelkezőket várnak az SZTE Tanulmányi és Információs Központjába. A látogatók az egynapos rendezvényen közvetlenül, a vállalatok szakembereitől informálódhatnak arról, hogy a munkaadók milyen elvárásokat támasztanak az álláskeresőkkel szemben. Az állásbörzést felkészítő programok előzik meg, többek között interjúszimulációkon vehetnek részt a hallgatók.

 

Állásbörze a szegedi egyetemen

A Szegedi Tudományegyetem állásbörzéjén több mint hatvan kiállító, helyi és regionális cégek, multinacionális vállalatok, munkaerő-közvetítők, tanácsadók és civil szervezetek mutatkoznak be

 

A rendezvény újdonsága az Állásbörze Kávészünet, amelyen a kiállító cégek és az egyetemi karok képviselői személyesen is találkozhatnak, ezzel segítve a kapcsolatfelvételt, a közös duális és kooperatív képzések kialakítását, a szakmai gyakorlati helyek létrehozását, a kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek indítását.

 

MTI/T.D.