H I R D E T É S

Szeged hírek

Aláírásgyűjtés szervez Szegeden a Fidesz és a KDNP

Aláírásgyűjtés szervez Szegeden a Fidesz és a KDNP

Haág Zalán, a két párt helyi frakcióvezetője bejelentette, hogy az illegális migrációról kérik ki a szegediek véleményét, aláírásgyűjtést indítanak és személyesen is felkeresik az embereket.

A városháza előtt tartott sajtótájékoztatón elhangzott, hogy Botka László Szeged szocialista polgármestere többször támadta a kormány migrációs politikáját. 2015-ben pedig, amikor illegális bevándorlók ezrei vonultak keresztül a városon, azt mondta, a szegedieket nem zavarják a migránsok. A KDNP szegedi frakcióvezetője kifejtette, minden alkalommal, amikor a közgyűlésen szóba került volna az illegális migráció témája, Botka László "lesöpörte" azt a napirendről.

 

Aláírásgyűjtés szervez Szegeden a Fidesz és a KDNP

Aláírásgyűjtést indít a Fidesz és KDNP Szegeden az illegális migrációról

 

Ezért a Fidesz és a KDNP kikéri a szegediek véleményét, azt a kérdést teszik föl. "Akarja-e ön, hogy Botka László segítségével közvetlen környezetébe migránsokat telepítsenek?" - tudatta a politikus. Elmondta, a kérdőíveket a Fidesz helyi irodájában, illetve a városban fölállított standokon írhatják alá az emberek, emellett otthonaikban is felkeresik a szegedieket. Az aláírásgyűjtés első ütemben december 17-ig tart, majd januárban folytatódik, míg a teljes lakosságot el nem érik.

 

MTI/T.D.