H I R D E T É S

Szeged hírek

9. Toros Pálinkafesztivál

9. Toros Pálinkafesztivál

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Toros Pálinkafesztivált Szegeden, melyen idén is kötényt vett fel Botka László polgármester. A fesztivál kolbász és hurkakészítő versenyére tizenegy csapat jelentkezett.

A tavaszköszöntő fesztiválról a polgármester elmondta: "A vendéglátás, a fesztiválok ma már a város egyik húzóágazata. Ezt a szép hagyományt igyekszünk megőrizni és támogatni." A Polgármester Konyhájánál a képviselők és a hivatal dolgozói készítettek hurkát és kolbászt, amit végül a polgármester osztott szét.

 

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Toros Pálinkafesztivált Szegeden - forrás: szeged.hu

A Polgármester Konyhájánál a képviselők és a hivatal dolgozói készítettek hurkát és kolbászt, amit végül a polgármester osztott szét

 

A fesztiválon több mint száz kiállító, köztük különleges hazai kistermelők kínálták a mangalica, sertés és szarvashúsból készült termékeket és több száz féle pálinkát és bort kóstolhattak az érdeklődők. Emellett nem volt hiány a lekvárokból, mézekből, sajtókból és szörpökből se, a zenei hangulatot pedig Zalatnay Cini és a Jack Cannon Blues Bant Trio biztosította.

 

/T.D.