H I R D E T É S

Divat

Vad és vonzó – állatmintás fürdőruhákban a vízparton

Vad és vonzó – állatmintás fürdőruhákban a vízparton

Az állatmintás ruhadarabok mindig is szexisek és vonzók voltak, és napjaink fürdőruha divatját is feldobják. Az izgalmas bikinikben mind a medence szélén, mind a vízparton  nagy sikert arathatsz majd. 

 

Ha zebra, leopárd vagy tigris mintás bikinit viselsz a medence partján, biztos, hogy minden szem rád szegeződik majd. Hisz ezek vonzzák a tekintetet, viselőjüknek vadságot kölcsönöznek és vonzóvá teszik. A bikinik különböző fazonban kaphatóak, külön tudjuk az bikini alsó és a bikini felső részt is kiválasztani, kedvünk szerint.

 

Bikini felső, de melyik?

 

Különböző állatmintás bikini felső fazonok léteznek. A választást befolyásolja, hogy milyen pánt megoldást kedvelünk, mekkora a mellünk mérete, illetve, melyikben érezzük magunkat komfortosan. A háromszög formájú bikini felső nem mindenkinek előnyös, mert nagyobb kebleket nem tart meg a vékony pántrész miatt. Viselése kellemetlen lehet, illetve kevésbé takarhatja a mellet. A balconett bikini felső a merevítő és belső párnázott résznek köszönhetően szép dekoltázst biztosít amellett, hogy tökéletesen tart.  A felsőt akár pánttal, vagy pánt nélkül is hordhatjuk, mert az oldalsó merevítő így is tökéletes tartást biztosít.

 

Venice beach mintás fürdőruha

 

Vállpánt vagy nem vállpánt?

 

A válasz mindig megosztó. Van, aki nem tudja viselni a pánt nélküli bikini felsőt. Zavarja és aggódik, hogy lecsúszhat bármelyik pillanatban. Van, aki a vállpántot nem szereti, mert napozás után fehér csík éktelenkedik a helyén. Így mindenki a maga kedve szerint tud választani a pántos megoldások közül is.

 

A párnázott bikini felsők előnyei

 

Ha zebra vagy leopárd mintás bikini felsőt választhatsz, a push-up megoldással még vonzóbb és még szexibb dekoltázst tudsz villantani. Ezek a felsők viszont mindig párnázottak a megfelelő tartás és a látványos megjelenés érdekében.

 

Válassz idén vonzó, szexi állatmintás bikinit! Legyen pántos vagy pánt nélküli, háromszög fazonú vagy balconett, push-up hatású, mindegyikkel erőt és magabiztosságot sugárzó majd a vízparton vagy a medence szélén.  Biztos, hogy a vízparton töltött órák maximálisan pihentetőek lesznek majd, és kellemesen fogod tölteni az időt.